Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Κορυφαίας Ιαπωνικής εταιρείας κατασκευής κοπτικών KANEFUSA. Αντιπροσωπεύουμε την εν λόγω εταιρεία απο το 2006 στην Ελληνική αγορά με μεγάλη επιτυχία.Τα προιόντα της απευθύνονται σε επαγγελματίες που αναζητούν εξαιρετική επιφάνεια κοπής,αθόρυβη λειτουργία καθώς και αντοχή έως και 5 φορές απο τα συμβατικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Μαχαίρια St1 Revo

Μαχαίρια πλάνης και ξεχονδριστήρας σειράς ST-1 Revo από την KANEFUSA είναι επικαλυμμένα HS-HP για μέγιστη αντοχή και διατήρηση της κοπτικής τους αιχμής ως και 5 φορές από τα συμβατικά HSS 18%.

Η αντοχή τους αυξάνει την σταθερή λειτουργία της μηχανής και μειώνει το κόστος επανατρόχισης. Η ιδιότητα της αυτο-επανατρόχισης λόγω της επακάλυψης, παρέχει εξαιρετική επιφάνεια κοπής και διάρκεια. Είναι κατάλληλα για σκληρά και μαλακά ξύλα.

Δίσκοι κοπής αλουμινίου SASH PRO

Οι δίσκοι SASH PRO είναι οι κορυφαίοι δίσκοι κοπής αλουμινίου από την Ιαπωνικό οίκο. Είναι πασίγνωστοι στην Ελληνική αγορά από το 2006 καθώς προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια κοπής.

Οι πατενταρισμένες χαράξεις LSP-slits στο σώμα προσδίδουν μεγάλη σταθερότητα, ακρίβεια κοπής και τέλος αθόρυβη λειτουργία.

Μαχαίρια για κεφαλές Tersa

Η KANEFUSA παράγει μαχαίρια τύπου TERSA επικαλυμμένα όπως τα ST-1 Revo για μεγαλύτερες επιδόσεις. Κάθε μαχαίρι είναι διπλής όψης για μεγαλύτερη οικονομία. Η επικάλυψη που χρησιμοποιεί η KANEFUSA HS-HP παρέχει μέχρι και 5 φορές μεγαλύτερη αντοχή από τον ανταγωνισμό.

Η εταιρεία κατασκευάζει τα μαχαίρια με chip breaker και ειδική γεωμετρία έτσι ώστε να μπορεί να κόβουν ακόμα και “κόντρα στον κόκκο” του ξύλου.

Δίσκοι κοπής σύνθετων υλικών SUPER BOARD PRO

Νέοι Δίσκοι σειράς SUPER BOARD PRO II και III από την KANEFUSA αποτελούν ένα premium προϊόν.
Είναι κατάλληλοι για κάθετες και οριζόντιες τεμαχιστικές μηχανές με ή χωρίς πρόκοψη, για την κοπή σύνθετων και πολύ σκληρών υλικών όπως:

  • Μελαμίνες
  • MDF
  • HL,HPL
  • Corian
  • Πλαστικά

Για την κοπή μονών ή πολλαπλών φύλλων υλικού.

Τα πλεονεκτήματα που έχουν έναντι των άλλων δίσκων είναι:

  •  Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής έναντι των άλλων μέχρι και 2,5 φορές
  • Αυξημένη σταθερότητα κοπής ακόμα και στα πιο δύσκολα υλικά
  • Καθαρή και μεγάλης ακρίβεια κοπή.

Συστήματα ENSHIN BLOCK

Συστήματα πλανίσματος φυσικού ξύλου για ραμποτέζες σειράς ENSHIN από την KANEFUSA. Η εταιρεία κατασκευάζει τις κεφαλές απο αλουμίνιο με τα λιγότερα κινητά μέρη ή βίδες που αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την σχεδόν μηδενική συντήρηση και μακρόχρονη λειτουργία τους.

Τα μαχαίρια συσφίγγουν με την φυγόκεντρο δύναμη που αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την τέλεια ρύθμιση. Η αυτόματη σύσφιξη και το κεντράρισμα των μαχαιριών γίνεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα κατά την εκκίνηση δίνοντας μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά τον χρόνο σεταρίσματος.